WIJN ZOEKEN

Kleur
Prijs tot
Herkomst

Partners

Het initiatief om door verkoop van wijn podiumkunstinstellingen financieel een hart onder de riem te steken, is mogelijk omdat ook onze partners hun schouders onder dit project zetten. Daar zijn wij ze heel dankbaar voor.


New-Art

New-Art staat voor Creatieve Communicatie. Het betekent dat we de boodschap van de opdrachtgever op een creatieve manier vertalen naar een sprekend ontwerp met een heldere boodschap.

Ga naar de Website

Allegro Sultum

Allegro Sultum ontwikkelt en ondersteunt mlCAS: het zorgsysteem voor de jeugdgezondheidszorg en diëtetiek.

Ga naar de Website

Wout van den Berg - fotograaf

Wout van den Berg heeft als fotograaf een bijzonder oog voor het alledaagse leven van de mens in zijn omgeving. Tevens is hij fluitist en organisator en verbonden aan het Hexagon Ensemble.

Ga naar de Website

Bokkie Vink - fotograaf

Bokkie Vink is muzikant en fotograaf. Hij fotografeert artiesten uit verschillende winstreken zoals, Armando, Ken-Ichiro Kobayashi, Denisse Jannah, Louis van Dijk, Lupa Mirando.

Ga naar de Website

Quote

Nooit gedacht dat vier flessen Brunello onder de Italiaanse sterren tot een zee van muziek en wijn zou leiden. Wat een heerlijke wijnen van Guiseppe Sesti! Echt een wijngoed om een lange zomer te bezoeken en zo meer. 

Floris Mijnders, cellist

Iedere avond toasten we op de Cultuur! Goed idee om op deze wijze een bijdrage te kunnen leveren aan een koude winter voor de artiesten. De Shiraz van Parmoleto vonden wij heerlijk. 

Albert Weijn

Nu de overheid de Kunsten in de steek laat, biedt 'Cultuur & Wijn' ons, fans van muziek, dans en theater, de mogelijkheid niet alleen onze stem in petities te laten horen, maar zonder extra geld de gezelschappen te ondersteunen. Een prachtig initiatief om te steunen  en we drinken op zijn tijd toch een wijntje. ´╗┐Santé, op de Kunsten!

Mark Ebbenhout

1777: Aan Wolfgang Amadeus Mozart: ‘Dat wij elkaar gauw weer mogen zien en moge dat bij een glas Rijnwijn zijn’. 'Lieve Wolfgang, laat je de Rijnwijn maar goed smaken, drink op mijn gezondheid.’ Leopold Mozart

Leopold Mozart
Giancarlo Cignozzi

Voorstellingen


Nederlands Blazers Ensemble

Ragazze Quartet

Amsterdam Consort - Pimpinone

Nederlands Blazers Ensemble - Het Paradijs

Muidens Ensemble - Weihnachts Oratorium

Hexagon Ensemble - De Lady Macbeth

Combattimento Consort Amsterdam - Orlando

Amsterdam Sinfonietta

The Amsterdam Consort - Kaffee Kantate

The Amsterdam Consort

Amsterdam Sinfonietta

Combattimento Consort Amsterdam - Rita

Combattimento Consort Amsterdam - Arminio